Patul de masaj Ceragem MB 1101- dispozitivul automat pentru termomasajul coloanei vertebrale

Ceragem MB 1101 este un pat de masaj, conceput pentru îngrijirea și sănătatea coloanei vertebrale. Datorită tehnologiei sale brevetate de scanarea a coloanei vertebrale, poate realizat masajul personalizat în funcție de coloana vertebrală a fiecărui utilizator. Tehnicile utilizate și realizarea masajului prin proiectarea căldurii infraroșii până la 65 de grade, fac ca muschii spinali să se detensioneze, organismul să se relaxeze profund și starea generală de bine să se instaleze.

sanatate-cu-ceragem-MB1011

Dispozitivul MB 1101 de la Ceragem reprezintă un pat de termomasaj ce oferă masaj personalizat pentru coloana vertebrală prin intermediul a 12 programe de masaj. Aceste programe utilizează metode din medicina alternativă, precum moxibustia, chiropraxia, presopunctura și terapia cu căldură, pentru a oferi o experiență de masaj terapeutică și relaxantă. Programele dispozitivului Ceragem MB 1101 sunt asemănătoare cu programele dispozitivului nou lansat Ceragem Master V4, prezentate aici. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

sanatate-cu-ceragem-moxa
Moxibustie
sanatate-cu-ceragem-chiropraxie
Chiropraxie
presopunctura_sanatate-cu-ceragem
Presopunctură
sanatate-cu-ceragem-terapia-cu-caldura
Terapia cu căldură

8 motive pentru care să alegeți dispozitivul automat Ceragem MB 1101 pentru termomasajul coloanei vertebrale

Începe prin a scana coloana vertebrală: proiectorul intern se deplasează prin mișcări de urcare-coborâre, de-a lungul coloanei, de la cervical până la coccis, urmând forma naturală a coloanei vertebrale, măsurând lungimea și curbura. Apoi începe realizarea masajului, adaptat caracteristicilor înregistrate ale coloanei.

Aveți la dispoziție 6 niveluri de intensitate pentru a alege puterea dorită a masajului.

Prin elementele de încălzire din proiectorul principal și cel secundar, masajul capătă valențele unui masaj termic, care este un adjuvant pentru relaxare și stare de bine. În interior, pietrele de masaj sunt pietre de jad, recunoscute prin capacitatea lor de a acumula și degaja căldura.

Relaxare, Circulație, Energie- Revitalizare, Somn, Imunitate, modul Semi-automat, Automat Clasic, Circulație sangvină, Imunitate și Metabolism, Concentrare -Activitate Cerebrală, Eliminare Grăsimi, Presopunctură și Termomasaj.

Acestea pot fi utilizate simultan și de altcineva din familie pentru a masa și încălzi diferite părți ale corpului – abdomen, umeri, picioare.

Pentru o relaxare totală, aveți la dispoziție colecția Ceragem Sound care include melodii de relaxare clasice sau cu suntele din natură.

Telecomanda este ușor de folosit pentru a selecta rapid programele.

Are aspectul unui pat extensibil cu design modern, care pringlisare se strânge și devine o canapea care nu ocupă mult spațiu.

Beneficii pentru sănătate

Utilizarea regulată a dispozitivului inteligent Ceragem MB 1101 pentru termomasajul coloanei vertebrale are efecte benefice importante pentru sănătate:

  • Corectarea poziției coloanei vertebrale
  • Îmbunătățirea circulației sangvine
  • Detensiononarea și relaxarea mușchilor
  • Calmarea durerilor musculare
  • Relaxarea întregului organism
  • Creșterea imunității
  • Îmbunătățirea funcționării organelor interne

Dimensiuni MB 1101:

Extins: 700 mm X 2,040 mm X 450 mm (±10mm)
Închis: 700 mm X 1,280 mm X 450mm (±10mm)

Preț cumpărare MB 1101: 3150 euro, TVA inclus

Preț închiriere MB 1101: Vedeți opțiunile de închiriere pe pagina dedicată.

Doresc să comand sau să închiriez dispozitivul Ceragem MB 1101:

GALERIE FOTO

Ceragem în imagini

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, imaginile de mai jos povestesc despre produsele Ceragem și despre centrul nostru.

Haideți să ne cunoaștem!