CERAGEM Healax i Shoulder

Dispozitiv pentru masajul termic al umerilor

Dispozitivul de masaj Ceragem Healax i Shoulder este ideal pentru terapia zonelor cervicală și toracală și se utilizează pentru un masaj țintit al gâtului și umerilor. De asemenea, poate fi poziționat pe coapse, gambe și abdomen.

Healax-i-Shoulder-sanatate-cu-ceragem

Dispozitivul Healax i Shoulder este similar cu un guler, are 16 cm lățime și două bucle la fiecare capăt pentru introducerea brațelor. Are încorporat un element opțional de încălzire care dă căldură liniștitoare și un efect mai intens, dacă se dorește.

Masajul termic are și efectul este de ameliorare a inflamațieiși face ca senzația să fie și mai confortabilă de către utilizator.

Aparatul este ușor și compact. Il puteți folosi acasă, la serviciu și îl puteți lua și în vacanță, mai ales dacă mergeți cu mașina. Nu ocupă mult spațiu, plus că vă puteți relaxa musculatura cervicală după multe ore de condus.

5 motive pentru care să alegeți Ceragem Healax i Shoulder pentru termomasajul gâtului și umerilor

1. Realizează un masaj termic care are senzația unui masaj realizat cu mâinile. Direcția masajului comută automat înainte/ înapoi după aproximativ un minut.

2. Vă permite să reglați căldura și intensitatea în trei niveluri, după preferințe: ridicat, mediu și scăzut.

3. Are design ergonomic cu suport pentru brațe.

Are inclus un dispozitiv de siguranță împotriva supraîncălzirii, pentru extra protecție.

5. Are avertizare sonoră în caz de oprire violentă a motorului.

Beneficii pentru sănătate

Utilizarea regulată a dispozitivului medical Ceragem Healax i Shoulder pentru termomasajul umerilor și gâtului are efecte benefice importante pentru sănătate:

  • Ameliorează durerea și tensiunea musculară din zona umerilor și a gâtului cauzată de surmenaj, stres, tensiune
  • Ajută sistemul nervos vegetativ, reduce stresul și alungă oboseala.
  • Ajută la ameliorarea discopatiei cervicale, în caz de torticolis, traumatisme de la nivel cervical, senzația de gât înțepenit, amețeli, dureri de cap, tulburări de somn etc.
  • Ajută la ameliorarea furnicăturilor de la nivelul brațelor sau degetelor
  • Ajută la ameliorarea durerile musculare, ajuta metabolismul, detensionează și îmbunătățește circulația sangvină, ajută la oxigenarea țesuturilor și a creierului.

Dimensiuni Healax i Shoulder: 40 x 31,5 x 16 cm. Greutate Healax i Shoulder: 1,7 kg. Consum de energie Healax i Shoulder: 25 W/ oră

Preț Healax i Shoulder: 410 euro, TVA inclus

Doresc să comand dispozitivul Ceragem Healax i Shoulder:

GALERIE FOTO

Ceragem în imagini

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, imaginile de mai jos povestesc despre produsele Ceragem.