Contact – FAQ – Întrebări frecvente

Să aveți propriul dispozitiv de masaj Ceragem este un vis pe care îl puteți îndeplini cu ușurință. Puteți testa dispozitivele Ceragem în centrul nostru, le puteți închiria acasă sau le puteți achiziționa.

E-mail

contact@sanatate-cu-ceragem.ro

Adresa

Brașov, Str. 13 Decembrie nr. 26

Telefon

+40 740 130 743

Haideți să ne cunoaștem!

FAQ

Întrebări frecvente

Mai jos veți găsi întrebările care ne sunt adresate cel mai frecvent și răspunsurile noastre.

Puteți testa dispozitivele de termomasaj în cadrul centrului nostru, atât timp cât aveți nevoie. Noi suntem bucuroși să vă ajutăm. Vă oferim întotdeauna o primire călduroasă.

Paturile pentru termomasaj V4 și MB1101 nu sunt periculoase pentru sănătate, pentru că sunt dispozitive medicale. Prin urmare, ele sunt supuse unor teste deosebit de stricte pentru a li se permite să poarte marcajul CE. Nu este verificată doar siguranța tehnică, ci și faptul că își pot îndeplini scopul ca dispozitive medicale.

După primele câteva ori pe masa de masaj, pot apărea reacții ale corpului, cunoscute și sub numele de agravări inițiale. Acestea trec de obicei rapid. Este posibil să aveți dureri musculare, oboseală, dureri de cap, modificări ale pielii, amețeli ușoare și constipație sau diaree. Durerea de dinți, febra ușoară sau durerile articulare sunt rare. Deși aceste lucruri pot fi inconfortabile la început, indică faptul că organismul dvs. a început să se vindece singur. Masajul poate provoca și o reacție psihologică. Furia și tristețea fără niciun motiv aparent ar putea fi un răspuns de vindecare. Cu toate acestea, ar trebui să consultați un medic dacă aveți o afecțiune preexistentă sau vă simțiți copleșit de viață.

Vă recomandăm să utilizați patul de termomasaj de până la două ori pe zi, de persoană. Dispozitivul Ceragem este robust și potrivit pentru utilizarea familiei dvs. de mai multe ori pe zi. Vă recomandăm să utilizați patul de masaj cel puțin o dată pe zi.

Da. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla condițiile pentru închirierea la domiciliu a patului Ceragem. Dacă optați pentru a nu cumpăra imediat patul Ceragem, ci pentru a-l închiria pentru o anumită perioadă de timp, vă oferim o soluție specială: creditarea chiriei dacă vă hotărăți să cumpărați produsul. 

Rezultatele sunt cumulate și depind de starea dumneavoastră de sănătate, de cât timp aveți afecțiunea sau accidentarea, vârsta, tipul de muncă practicat, dacă faceți sau nu sport și în general de alegerile dvs. legate de stilul de viață. Vă sfătuim să utilizați dispozitivul Ceragem cât de des puteți.

Nu există limită de vârstă. De fapt, grija pentru sănătate dvs. ar trebui să fie constantă în viață. Toată lumea este binevenită – dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să veniți însoțit de un părinte pentru a testa dispozitivele la centrul nostru.  

Infraroșul îndepărtat este un tip specific de lumină, invizibilă cu ochiul liber, dar care este resimțită sub formă de căldură. Este tipul de căldură pe care îl primim de la soare și pe care corpul nostru o generează tot timpul.

Infraroșul îndepărtat nu este doar sigur, ci și esențial pentru viață. Depindem de infraroșul îndepărtat pentru a supraviețui: funcțiile vitale ale corpului (menținerea sângelui cald și în circulație, menținerea unui sistem imunitar puternic) depind de aceasta. Când absorbim această căldură în infraroșu, celulele noastre sangvine se mișcă mai repede. Activarea sângelui, punerea sângelui în mișcare înseamnă o circulație sangvină mai bună, o vindecare mai bună, o detoxifiere mai bună și o regenerare celulară mai bună. O circulație sangvină mai bună înseamnă mai mult oxigen în sânge. Sângele bogat în oxigen este cel mai bun mod prin care organismul dumneavoastră poate reduce inflamația, poate vindeca țesuturile și ameliora durerea.

Dispozitivele Ceragem sunt pentru oricine își dorește un organism mai sănătos, mai funcțional, pentru cei care vor mai multă energie și un timp de recuperare mai rapid. Oamenii sănătoși au nevoie să se mențină sănătoși. Dispozitivele Ceragem sunt așadar o alegere bună pentru oricine dorește să își mențină o stare bună de sănătate. De asemenea, sunt potrivite pentru sportivi, fie pentru îmbunătățirea performanțelor, fie parte din terapia de recuperare mai rapidă, pe cale naturală. Dispozitivele Ceragem au fost folosite de sportivii olimpici la Beijing și la evenimente sportive. Au fost, de asemenea folosite de către dansatori, antrenori de fitness, culturiști, înotători, alergători, bicicliști, jucători de golf, fotbaliști, sportivi amatori și de performanță care se simt bine făcând sport.