De ce să folosiți acasă patul de masaj Ceragem Master V4

Ceragem-Master-V4-Foto-Pat-masaj.j

Din cele mai vechi timpuri, masajul a fost dezvoltat și folosit ca terapie destinată relaxării, iar cea mai bună dovadă în acest sens este faptul că tehnicile de masaj de origine asiatică s-au transmis către noi, fiind folosite timp de secole, dar și în prezent.

Acum viața se desfășoară cu un ritm alergător. Stresul cotidian face parte din rutina zilnică, iar jobul deținut – fie prin statul la birou pentru perioade lungi de timp sau prin statul în trafic, la volan, pentru oamenii de vânzări care au biroul în mașină sau prin statul în picioare – ne suprasolicită coloana vertebrală, ceea ce poate fi un factor favorizant pentru apariția de dureri și afecțiuni ale acesteia.

Nevoia de masaj terapeutic și/ sau de relaxare

Poate că mai mult ca oricând, oamenii simt nevoia de a beneficia de puterea terapeutică și relaxantă a masajului: mulți dintre noi aleg să meargă la un centru spa, alții preferă masajul la domiciliu, realizat de către un terapeut de masaj. Noi vă propunem o variantă complementară celor două, care vă oferă o perspectivă complet nouă – experiența unui termomasaj al coloanei vertebrale realizat cu ajutorul patului de masaj Ceragem Master V4.

Cum poate un pat de masaj să realizeze un masaj terapeutic și de relaxare?

Tehnologia de vârf coreană este recunoscută pe plan mondial. În cazul patului de masaj Ceragem tehnologia de vârf este folosită în scopul sănătății: datorită faptului că acest pat scanează coloana vertebrală, identificând fiecare vertebră, pentru ca apoi să realizeze un masaj personalizat al coloanei – patul este brevetat ca dispozitiv medical.

Masajul propriu zis al coloanei se realizează prin intermediul unor proiectoare interne, care se deplasează de-a lungul coloanei vertebrale și realizează un masaj termic.  Elementele de încălzire din proiectoare aplică o căldură de maxim 65 de grade C. Gradul de căldură este ajustabil, fiecare poate alege tempetatura dorită.

Tehnicile pe care le utilizează în timpul programelor de masaj sunt preluate din cele 4 principii ale medicinii alternative – căldură, masaj, presopunctură și moxibustie – iar programele de masaj sunt create pentru a se potrivi stării dvs. de spirit: relaxare, energie, studiu somn, concentrare etc. Este foarte important să scoatem în evidență și faptul că intensitatea masajului poate fi reglată. Există 9 niveluri de intensitate, iar dvs. alegeți care este nivelul dorit, în funcție de gradul de suportabilitate.

4 avantaje ale termomasajului realizat acasă, cu ajutorul patului de masaj Ceragem

Este adevărat, experiența unui masaj realizată de un terapeut de masaj într-un Centru Spa este de neegalat, fiind una greu de descris în cuvinte datorită atmosferei tipice, dar și tehnicilor manuale folosite. Cu toate acestea, există și persoane care nu ajung în astfel de centre sau care nu preferă terapiile manuale de masaj realizate acasă și pentru care expriența termomasajului cu patul de masaj Ceragem poate veni ca o variantă salvatoare pentru problemele spatelui. Iată, mai jos, care sunt explicațiile identificate de noi.

1. Intimitate personală

Experiența masajului pe patul de masaj Ceragem necesită ca persoana să fie așezată pe pat, îmbrăcată. Pe de altă parte, se știe, masajul realizat prin tehnicile manuale se realizează pe piele, iar terapeutul își folosește mâinile, coatele, încheieturile, în funcție de tipul de masaj aplicat. De aceea, persoanele care, fie nu se simt confortabil să fie atinse de nimeni, fie nu sunt confortabile cu ideea de a se dezbrăca în fața unei persoane necunoscute, pot beneficia de cel mai bun masaj de relaxare cu ajutul patului Ceragem.

2. Menajează pielea sensibilă

Problemele pielii sensibile, alergiile la diverse loțiuni sau uleiuri folosite în masaj pot constitui un motiv foarte serios pentru a nu alege terapiile manuale. Cum aminteam mai sus, patul de masaj Ceragem nu se face pe piele, dar are efect garantat deoarece folosește căldura infraroșie, principiile moxibustiei și presupuncturii, iar astfel ajută la eliberarea tensiunii acumulate, la creșterea fluxului sangvin și a energiilor vitale și poate avea efect imediat de îmbunătățire a stării de sănătate. 

3. Este posibil și în cazul celor cu boli de piele

Pentru cei care prezintă leziuni sau afecțiuni afecțiuni cronice ale pielii, poate fi chiar dificil să beneficieze de masaj. Însă, la fel ca și în cazul pielii sensibile, masajul cu dispozitivul Ceragem este posibil și poate veni ca o binecuvântare pentru aceste persoane. Masajul Ceragem nu are contraindicații și nu prezintă reacții adverse, fiind o terapie non-invazivă.

4. Câștig de timp

Cu toții avem un program încărcat pe agenda zilnică, iar dacă deplasarea pentru a beneficia de masajul unui terapeut implică parcurgerea unei distanțe mari, este foarte posibil să amânați sau să renunțati la ședința de masaj.

Cu patul de masaj Ceragem la dvs. acasă evitați timpul pierdut cu deplasările și aveți libertatea de a alege să vă bucurați de masaj în funcție de programul dvs. Puteți face masaj zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, dar cu pauze de 6 ore între ședinte. Mai mult, beneficiați de avantajul continuității și evitați pauzele de masaj, pentru un efect prelungit de stare de bine.

Dispozitivul de masaj Ceragem vă oferă libertatea și confortul de a benefica de experiența terapeutică a masajului din casa dumneavoastră.

Beneficiile sale sunt resimție încă de la prima ședință, iar utilizarea lui zilnică sau frecventă duce la calmarea durerilor musculare și la prevenirea apariției acestora, la  îmbunătățirea circulației sângelui și la corectarea poziției coloanei vertebrale.

Alegeți să testați dispozitivul de masaj ceragem Master V4 la centrul nostru. Pentru detalii despre închirierea acestuia, vă stăm la dispoziție fie telefonic, la  tel. 0 740 130 743, fie prin formularul de contact.