Despre noi

Ne bucurăm să reprezentăm în Brașov compania Ceragem – o companie globală de sănătate și wellness angajată în îmbunătățirea calității vieții.

Centrul Ceragem in Brasov pe strada Branduselor 84
Centrul Ceragem in Brasov pe strada Branduselor 84
Centrul Ceragem in Brasov pe strada Branduselor 84
Centrul Ceragem in Brasov pe strada Branduselor 84

În centrul nostru puteți testa nelimitat toate dispozitivele Ceragem.

Suntem din 2012 alături de Ceragem și de clienții noștri

Călătoria noastră alături de Ceragem a început în 2011, atunci când dispozitivul de masaj Ceragem ne-a ajutat să ameliorăm o problemă de sănătate serioasă. Atunci am decis să contribuim ca beneficiile acestor produse să ajungă la cât mai mulți oameni. Dați click pe fiecare an pentru a descoperi detalii despre cele mai importante momente din activitatea noastră.

Centrul Ceragem din Pitești

În anul 2012 am deschis centrul Ceragem din Pitești, unde am început de la zero, pentru că ne-am mutat din Brașov în Pitești, pentru a putea coordona activitatea centrului. Împreună cu clienții din Pitești ne-am bucurat de șapte ani de activitate intensă. În centrul nostru din Pitești au ajuns în cei șapte ani peste 4800 de persoane. În perioada 2018-2018 dispozitivele Ceragem s-au bucurat de cel mai mare succes în Pitești.

Centrul Ceragem din Brașov

În 2019, am decis să ne relocăm acasă, în Brașov. Aici am deschis centrul Ceragem de pe str. Brândușelor 84. În luna iunie 2019 brașovenii au stabilit un record național în lumea Ceragem România: au cumpărat cele mai multe dispozitive în comparație cu alte locații. În iunie 2019 am primit în centrul nostru peste 1000 de persoane.

Centrul nostru era mereu plin de vizitatori dornici să testeze gratuit și nelimitat dispozitivele Ceragem. Timpul de așteptare la testare s-a transformat în timp de dialog între vizitatori, încât aceștia au stabilit prietenii și împreună cu prietenii Ceragem am creat o comunitate frumoasă la Brașov, ceea ce ne-a susținut în perioada pandemică.

Abonamente și închirerea dispozitivelor acasă

Anul 2020 a fost provocator datorită restricțiilor pentru testarea aparatelor Ceragem în cadrul centrului. Pe lângă vânzarea dispozitivelor, am lansat astfel o modalitate nouă, astfel încât beneficiile dispozitivelor Ceragem să ajungă acasă la cei care doreau să testeze aparatele în siguranță: serviciul de închiriere contra cost la domiciliu sau la sediul firmelor.

În același timp am introdus abonamentele plătite la centrul nostru, încât să putem lucra cu programări și să nu mai avem timpi de așteptare în centru, pentru a putea respecta măsurile de distanțare.

Anul 2020 ne-a demonstrat cât este de important să avem dispozitivele Ceragem la îndemână, acasă sau la serviciu, pentru a le putea folosi ori de câte ori avem nevoie.

Lansare dispozitiv de termomasaj Ceragem V4

Ceragem Brașov a lansat V4 – noul dispozitiv medical automat de termomasaj. După 10 ani de succes cu dispozitivul de termomasaj MB110, România este prima țară din Europa care a lansat noul model V4.

La centrul Ceragem BV, lansarea a fost coordonată de Mihaela Ștefan și Dănuț Ștefan, fondatorii centrului. Invitat de onoare a fost domnul președinte Shin Jung Won care a povestit despre noul design premium și inovațiile noului model: proiectorul abdominal cu vibrații, programe mai variate și timpi de rulare, segmentarea intensității de masaj, noul modul master cu funcția de navigare și opțiunile de conectare Bluetooth. Noul model V4 este mai inteligent și poate deveni un dispozitiv medical de uz casnic pe care întreaga familie îl poate folosi împreună sau care se va găsi în centrele SPA și de wellness din toată țara.

Publicăm în curând mai multe detalii și imagini de la lansarea modelului V4.

Un nou sediu

Ceragem Brașov s-a mutat într-un nou sediu, pe str. 13 Decembrie nr. 26, Brașov. Un spațiu mai luminos și mai accesibil tuturor celor interesați.

Activitatea noastră în cifre:

Ore totale de testare a dispozitivelor Ceragem în centru
Vizitatori ai centrelor coordonate de noi
Zile de închiriere pentru testare în casele clienților noștri
Produse livrate și instalate acasă la clienții noștri
echipa noastră

Haideți să ne cunoaștem!

Oferim atenția și timpul nostru încât vizita dvs. la centrul nostru Ceragem să fie o experiență plăcută și memorabilă.

Mihaela Stefan Ceragem Brasov
Mihaela Ștefan

Manager

Danut Stefan Ceragem Brasov
Dănuț Ștefan

Manager

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Nimic nu ne bucură mai mult decât clienții care folosesc produsele Ceragem și ne împărtășesc din experiența lor.

„Un dispozitiv minunat, am 25 de ani și de când am aparatul de masaj acasă am scăpat de o urâtă scolioză cervicală și plus de asta, întreținerea coloanei vertebrale și a tonusului de zi cu zi! Recomand cu toată încrederea, este o investiție pe viață și nu mai ai treaba cu medicii și pastilele lor 🙂! Horia N.

„Este un aparat foarte bun și totodată ai medicul în casă. Eu l-am achiziționat din 2014 și a făcut multe minuni, ne-a schimbat viața. Avem o sănătate foarte bună, imunitate, iar tata care are imediat 80 ani, arată ca la 70. A scăpat de multe probleme de sănătate deoarece aparatul de masaj i-a diagnosticat problema pe care o are. Mulțumim mult că avem acest centru în Brașov. Felicitări! Și succes în continuare de a face cât mai multe persoane fericite. Liliana D.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul său, că m-a ajutat să aflu despre Ceragem și l-am acasă. Cu ajutorul lui mi-am reluat mersul, activitatea și mă bucur nespus, 🤗😊😊mereu informez oameni să vină la Ceragem.” Alexandrina A.

Doriți să fiți la curent cu promoțiile și noutățile noastre? Înscrieți-vă la newsletter.