Ceragem Master V4

15 moduri diferite pentru masajul personalizat al spatelui

Suntem diferiți. Nevoile fiecăruia sunt diferite și se pot schimba în timp. Coloana vertebrală diferă de la persoană la persoană: vârsta, înălțimea, stilul de viață își pun amprenta asupra coloanei. Compania Ceragem ia în calcul până în cele mai mici detalii particularătățile oamenilor și a creat o tehnologie avansată prin care termomasajul spatelui să fie realizat în funcție de particularităle coloanei fiecăruia.

Tehnologia brevetată SPINAL SCANNING

Tehnologia brevetată SPINAL SCANNING integrată de dispozitivul de termomasaj CERAGEM Master V4, analizează și recunoaște aceste diferențe. Tehnologia analizează lungimea coloanei vertebrale, distribuția greutății, gradul de curbură al acesteia și arcuirea coloanei vertebrale. Diferite poziții ale vertebrelor sunt înregistrate la scanare, iar recunoașterea are loc printr-un sistem de recunoaștere a presiunii. Prin urmare, efectul este realizarea unui masaj personalizat al spatelui, de fiecare dată.

Ceragem-Master-V4-Cele-9-niveluri-de-ajustare-a-intensitatii-pentru-masajul-coloanei-vertebrale.

10 moduri prestabilite de masaj și 5 moduri de masaj ce pot fi personalizate

În total, sunt cincisprezece programe de masaj concepute pentru a crea efectul care se dorește. Programele de care dispune CERAGEM Master V4 au fost dezvoltate împreună cu reprezentanți ai medicinei clasice, medicinei alternative și cu terapeuți și își îndeplinesc scopul pentru care au fost create: de Relaxare, Energizare, Studiu, Somn, Concentrare etc. Iată pe scurt, particularitățile fiecărui program, în baza cărora să puteți alege masajul potrivit pentru activitățile zilei.

Moduri prestabilite

Modul A – Masaj Standard

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

Programul poate fi folosit ca pregătire pentru o sesiune ulterioară cu un alt program de masaj, dar este adesea folosit pentru relaxare sau prevenție în general.

Telecomanda-Ceragem-Master-V4-cu-afisarea-programelor-1.

Include un masaj complet al spatelui. Programul aplică presiune în 15 puncte de presopunctură în partea superioară, mijlocie și inferioară a spatelui. Înainte și după fazele de presopunctură, rolele încălzite masează spatele alunecând ușor sau cu forță, în funcție de intensitatea reglată. Timpul de aplicare a presiunii pe fiecare punct de presopunctură este de 60 de secunde.

Modul 1 – Relaxare/ Special

Durată: aproximativ 75 de minute

Se recomandă să utilizați acest program atunci când simțiți nevoia să vă relaxați cu adevărat. Ca și programul standard, modul 1 poate fi utilizat ca pregătire pentru o sesiune ulterioară cu un al doilea program de masaj. Modul 1 se caracterizează prin sesiuni de ridicare și coborâre intensivă de-a lungul coloanei vertebrale. Utilizatorul decide care dintre cele nouă niveluri de intensitate să folosească pentru întinderea spatelui. Pentru a realiza presopunctura, rolele de masaj se concentrează asupra a patru puncte în partea superioară a spatelui și a vertebrelor cervicale, zece puncte în mijlocul spatelui și 6 puncte în partea inferioară a spatelui și a o osului sacral. Când rolele de masaj încălzite se opresc și coloana vertebrală este împinsă, se creează un efectul de moxibustie.

Modul 2 – Program scurt

Durată: aproximativ 18 minute

Modul 2 de masaj este conceput pentru a oferi relaxare în acele zile pline, în care aveți puțin timp la dispoziție. Este cel mai scurt program și este o alegere bună fie pentru relaxarea după  o zi de muncă, fie pentru încărcarea bateriilor în timpul zilei.   Rolele încălzite la temperatura setată alunecă de cinci ori de-a lungul întregului spate.

Apoi programul se concentrează pe vertebrele toracale, urcând și coborând de cincisprezece ori. Zona gâtului și zona inferioară a spatelui sunt, de asemenea, termomasate, rolele revenind de 6 ori. Acest program nu include procedura de presopunctură.

Modul 3 – Anti-stres

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Modul 3 de masaj este recomandat după o zi stresantă. În prima fază, rolele de masaj alunecă de patru ori de-a lungul coloanei vertebrale, aplicând o presiune ușoară. Efectul vine imediat: căldura profundă și mișcarea de masaj permit multora să se relaxeze rapid, adesea, chiar să adoarmă.

Programul 3 include și presopunctură – implică presiunea a patru puncte situate la mijlocul spatelui și asupra unui punct situat în partea inferioară a spatelui. Durata presopuncturii este de 60 de secunde pe fiecare punct. După etapa de presopunctură din prima treime a programului, încep etapele de masaj propriu zis: două faze pentru mijlocul spatelui, două pentru partea inferioară a spatelui și una pentru zona gâtului.

.

Modul 4 – Circulație sangvină

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Modul 4 de masaj îmbunătățește circulația sangvină către țesuturi, deci este potrivit și pentru menținerea unei bune circulații a sângelui. Începeți prin a seta rolele de masaj la nivelul de intensitate dorit. Acest program pune accent pe aplicarea presiunii în puncte specifice de pe vertebrele toracale: două puncte în partea superioară, două puncte în mijloc și două puncte în zona inferioară.

Rolele urcă și coboară de douăsprezece ori de la gât, până la pelvis. Zona gâtului este masată în patru runde de masaj. De asemenea, partea inferioară a coloanei este stimulată prin masaj pe o perioadă lungă și pentru două perioade mai scurte.

Haideți să ne cunoaștem!

Ceragem-Master-V4-Foto-Pat-masaj.j

Modul 5 – Sănătate/ Vitalitate

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Modul 5 are ca scop menținerea sănătății întregului organism. Programul realizează presopunctură prin aplicarea presiunii în 9 puncte specifice: opt puncte în zona sacrală (brood spine) și un punct în zona lombară. Presopunctura durează 60 de secunde pentru fiecare punct. Înainte și după presopunctură, programul 5 realizează un masaj stimulant al coloanei prin miscările repeate de sus în jos, de-a lungul acesteia.

Modul 6 – Energizare

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Programul 6 este creat pentru re-energizare, pentru a menține, crește și recupera energia mentală și puterea fizică. Este foarte apreciat de bărbați, tocmai datorită acestui efect. Puteți rula programul 6 fie înainte de a merge la muncă, universitate sau școală, dar masajul este binevenit și în pauze, pentru re-energizare pe timpul zile. În timpul masajului se realizează presopunctura în patru puncte situate pe coloana toracală, trei puncte pe coloana lombară și într-un punct pe osul sacru. Presopunctura durează 60 de secunde pentru fiecare punct. Rolele de masaj se plimbă de-a lungul întregului spate de nouă ori. Șapte perioade mai scurte de masaj se concentrează în zona gâtului, a toracelui, a coloanei vertebrale lombare și în zona osului sacru.

Modul 7 – Concentrare

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

Se recomandă alegerea modului 7 de masaj în momentele în care aveți nevoie de putere de concentrare, când vă confruntați cu provocări – fie că este vorba de experiențe profesionale, fie că aveți nevoie de vigilență mentală pentru studiu sau examene. Pe măsură ce este utilizat, efectul terapeutic este mai durabil. În timpul derulării masajului se realizează aplicarea presiunii în două puncte de prosopunctură situate în zona vertebrelor cervicale, în patru puncte din zona vertebrelor toracale, în două puncte din zona vertebrelor lombare și pe un punct de pe osul sacru. Presopunctura durează 60 de secunde pe fiecare punct. Rolele masează spatele în întregime de nouă ori. Cinci faze mai scurte de masaj vizează zonele gâtului, toracelui și coloanei vertebrale lombare, precum și osul sacral

Modul 8 – Somn profund

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

Programul este perfect pentru inducerea somnului de calitate. Căldura infraroșie profundă duce la îmbunătățirea circulației sângelui și la relaxare musculară, iar împreună cu presopunctura, potențează și induc un somn profund. Presopunctura vizează un punct din zona cervicală, patru puncte din zona toracală și două puncte din zona lombară. Presopunctura durează 60 de secunde pe punct. Înainte și după presopunctură, întregul spate este masat de sus în jos de rolele de masaj încălzite. În funcție de intensitatea aleasă, programul  determină cât de intens este întinsă coloana vertebrală.

Modul 9 – Echilibru

Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

Este un program folosit adesea de cei care caută sprijin în terapiile alternative. Modul 9 folosește tehnica presopuncturii în diverse puncte: șase puncte sunt în zona vertebrelor toracale, trei în zona lombară și un punct în zona osului sacru. Presopunctura durează 60 de secunde pe fiecare punct. Rolele încălzite se ridică și coboară pentru a oferi un masaj termic al coloanei, având un efect terapeutic de stare de bine. Pe măsură ce acest program este utilizat zilnic, efectele pozitive ale acestui program de masaj sunt vizibile printr-o stare de echilibru mental.

Ceragem-Master-V4-Dispozitivul-pentru-masajul-abdominal.

Moduri ce pot fi personalizate de utilizator 

Modul manual

Durată: aproximativ 60 de minute. Nu este recomandată o perioadă mai lungă de 60 de min.

Acest program se recomandă dacă doriți ca termomasajul să vizeze doar anumite zone ale spatelui. După ce selectați nivelul de intensitate prin care se reglează extensia spatelui, poziționați cu ajutorul telecomenzii rolele de masaj în zona pe care o doriți masată. Programul începe în momentul în care rolele de masaj au atins temperatura selectată. Presiunea constantă și căldura relaxează mușchii și îmbunătățesc circulația sângelui. Programul nu include ridicarea și coborârea automată. După cinci minute, rolele continuă să se miște fără intervenția dvs.

Modul master manual

Durată: aproximativ 60 de minute. Nu este recomandată o perioadă mai lungă de 60 de min.

Acest program este recomandat dacă îți doriți să tratați doar anumite zone ale spatelui. Cu telecomanda se va seta numărul vertebrei pe care să se concentreze masajul. Pentru acesta, alegeți dintre vertebrele C1~7 din zona gâtului (coloana cervicală), vertebrele T1~12 din zona spatelui (coloana toracală), vertebrele L1~5 din zona taliei (vertebrele lombare). Programul nu implică ridicare și coborâre automată. După cinci minute, rolele continuă să se miște fără intervenția dvs. Nu este recomandată o perioadă mai lungă.

Modul intensiv

Durată: aproximativ 90 de minute.

Acest mod este special, durează cel mai mult și se caracterizează prin mișcarea intensă a rolelor de masaj.

Atâta timp cât proiectorul interior nu este reglat manual, rulează un program automat. Dacă se dorește masarea unei anumite zone de pe spate, cu ajutorul butonul sus – jos poziționați rolele în acea zonă.

În ambele cazuri se obține un masaj intensiv, care poate fi ajustat în funcție de nivelul de intensitate dorit ale întinderii coloanei. Procedura de presopunctură nu are loc.

Modul semi-automat

Durată: aproximativ 60 de minute.

Pentru a vă pregăti întregul spate pentru acest masaj, se recomandă ca acesta să fie utilizat după rularea în prealabil a programului automat (Mod A) sau a programului de bază. În acest fel, zona dumneavoastră cu probleme va primi atenția dorită și veți reuși să preveniți reapariția durerilor. Modul semi-automat se recomandă când vreți să masați în mod specific și intensiv zonele cu probleme ale spatelui. Cu telecomanda, selectați poziția potrivită pentru rolele de masaj și reglați intensitatea întinderii spatelui după cum doriți. Rolele urcă și coboară pe locul ales de trei ori, apoi urmează ridicarea și coborârea rolelor de masaj pentru aplicarea de presiune pe punctele de presopunctură. Presopunctura termică durează 60 de secunde pe fiecare punct.

Modul master semi-automat

Durată: aproximativ 60 de minute.

Este un program prin care puteți trata în mod specific și intensiv zonele cu probleme ale spatelui. Cu ajutorul telecomenzii, setați numărul vertebrei unde doriți să aibă loc masajul. Programul vă permite să selectați dintre vertebrele cervicale C1~7 din zona gâtului, vertebrele toracale T1~12 din zona spatelui și vertebrele lombare L1~5 din zona taliei. Gradul de intensitate al extensiei spatelui (reglabil de la 1 la 9) trebuie ales în funcție de starea dvs. și gradul de tolerață. Rolele de masaj urcă și coboară locul ales de dvs. de trei ori, apoi urmează etapa de presopunctură prin ridicarea și coborârea rolelor de masaj. Presopunctura termică durează 60 de secunde pe fiecare punct.

Să aveți propriul dispozitiv de masaj Ceragem Master V4 este un vis pe care îl puteți îndeplini cu ușurință. Puteți testa dispozitivele Ceragem în centrul nostru, le puteți închiria acasă sau le puteți achiziționa.

Beneficii pentru sănătate

Utilizarea regulată a dispozitivului inteligent Ceragem Master V4 pentru termomasajul coloanei vertebrale are efecte benefice importante pentru sănătate:

Preț cumpărare Master V4: 3750 euro, TVA inclus

Preț închiriere Master V4: Vedeți opțiunile de închiriere pe pagina dedicată.

Doresc să comand sau să închiriez dispozitivul Ceragem Master V4:

Haideți să ne cunoaștem!

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Nimic nu ne bucură mai mult decât clienții care folosesc produsele Ceragem și ne împărtășesc din experiența lor.

„Un dispozitiv minunat, am 25 de ani și de când am aparatul de masaj acasă am scăpat de o urâtă scolioză cervicală și plus de asta, întreținerea coloanei vertebrale și a tonusului de zi cu zi! Recomand cu toată încrederea, este o investiție pe viață și nu mai ai treaba cu medicii și pastilele lor 🙂! Horia N.

„Este un aparat foarte bun și totodată ai medicul în casă. Eu l-am achiziționat din 2014 și a făcut multe minuni, ne-a schimbat viața. Avem o sănătate foarte bună, imunitate, iar tata care are imediat 80 ani, arată ca la 70. A scăpat de multe probleme de sănătate deoarece aparatul de masaj i-a diagnosticat problema pe care o are. Mulțumim mult că avem acest centru în Brașov. Felicitări! Și succes în continuare de a face cât mai multe persoane fericite. Liliana D.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul său, că m-a ajutat să aflu despre Ceragem și l-am acasă. Cu ajutorul lui mi-am reluat mersul, activitatea și mă bucur nespus, 🤗😊😊mereu informez oameni să vină la Ceragem.” Alexandrina A.