Patul de masaj Ceragem Master V4 – dispozitivul inteligent pentru termomasajul coloanei vertebrale

Ceragem Master V4 este un dispozitiv medical revoluționar, conceput pentru îngrijirea și sănătatea coloanei vertebrale. Datorită tehnologiei sale brevetate, este considerat un dispozitiv inteligent, deoarece proiectorul său intern se ajustează automat la forma naturală a coloanei vertebrale a utilizatorului, urmărind cu precizie curburile acesteia și aplicând un masaj personalizat. În timpul masajului, proiectorul intern emană căldură infraroșie până la 65 de grade Celsius, căldură care pătrunde mai adânc în țesuturi. Masajul termic, prin efectele benefice ale căldurii, ajută organismul să se relaxeze și să se destindă în mod profund.

Dispozitivul Master V4 de la Ceragem reprezintă un pat de termomasaj ce oferă masaj personalizat pentru coloana vertebrală prin intermediul a 15 programe de masaj. Aceste programe utilizează metode din medicina alternativă, precum moxibustia, chiropraxia, presopunctura și terapia cu căldură, pentru a oferi o experiență de masaj terapeutică și relaxantă.

sanatate-cu-ceragem-moxa
Moxibustie
sanatate-cu-ceragem-chiropraxie
Chiropraxie
presopunctura_sanatate-cu-ceragem
Presopunctură
sanatate-cu-ceragem-terapia-cu-caldura
Terapia cu căldură

10 motive pentru care să alegeți dispozitivul Ceragem Master V4

 1. Este brevetat ca dispozitiv medical pentru a realiza un masaj adaptat coloanei fiecăruia. Fiecare program de masaj începe prin scanarea coloanei vertebrale, pentru a-i analiza particularitățile (forma, lungimea, curbura, greutatea persoanei), pentru o experiență de masaj personalizată fiecărei coloane.
 2. Masajul poate fi controlat ca intensitate. Fiecare are un anumit grad de toleranță, iar  Master V 4 are 9 niveluri de intensitate de unde să alegeți ce vi se potrivește.
 3. Realizează un masaj termic intensiv cu căldură infraroșie de până la 65 de grade C. Sferele de masaj  preic care se realizează masajul sunt realizate din materialul revoluționat CERATONIC – invenție Ceragem – care îmbunătățește efectul termic prin maximizarea emisiilor de infraroșu. Ceratonic conține o combinație de elemente naturale (jad, argilă, cuarț și ale minerale), arse în cuptoare sub presiune, la temperatura de 1200 grade C. Pietrele de masaj din CERATONIC au o capacitate foarte mare de a acumula și degaja căldura.
 4. Aveți la dispoziție 15 moduri diferite de masaj (10 masaje predefinite și 5 masaje care se pot personaliza de utilizator). Programele de masaj sunt gândite în funcție de rezultatul dorit: relaxare, anti-stres, circulație sangvină, vitalitate, energizare, concentrare, somn, echilibru interior.
 5. Master V4 are un termo proiector exterior cu vibrații, care este destinat pentru încălzirea până la 60 de grade C și masarea zonei abdominale, dar care poate fi aplicat pentru un masaj stimulant cald al altor zone dorite.
 6. Prin conexiune Bluetooth poate fi conectatcu dispozitivele inteligente, pentru o experiență auditivă personalizată.
 7. Colecția proprie de 20 de piese Ceragem Sound – completează și însoțește masajul, dacă doriți, pentru un efect terapeutic liniștitor inclusiv pentru minte
 8. Are inclusă o telecomandă LCD care vă permite să selectațiușor programele, chiar și pe întuneric
 9. Este gândit cu design premium de pat extensibil, care atunci când se strânge devine o canapea elegantă, care nu ocupă mult spațiu în interior. Este realizat din materiale de cea mai bună calitate.
 10. Poate fi utilizat de întrega familie, deopotrivă de adulți și copii, deoarece este non-invaziv și nu determină reacții adverse.
Ceragem V4
Ceragem-Master-V4-Foto-Pat-masaj.j

Beneficii pentru sănătate

Utilizarea regulată a dispozitivului inteligent Ceragem Master V4 pentru termomasajul coloanei vertebrale are efecte benefice importante pentru sănătate:

 • Corectarea poziției coloanei vertebrale
 • Îmbunătățirea circulației sangvine
 • Detensiononarea și relaxarea mușchilor
 • Calmarea durerilor musculare
 • Relaxarea întregului organism
 • Creșterea imunității
 • Îmbunătățirea funcționării organelor interne

Dimensiuni Master V4:

Extins: 700 mm X 2,040 mm X 450 mm (±10mm)
Închis: 700 mm X 1,280 mm X 450mm (±10mm)

Preț cumpărare Master V4: 3750 euro, TVA inclus

Preț închiriere Master V4: Vedeți opțiunile de închiriere pe pagina dedicată.

Doresc să comand sau să închiriez dispozitivul Ceragem Master V4:

GALERIE FOTO

Ceragem în imagini

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, imaginile de mai jos povestesc despre produsele Ceragem și despre centrul nostru.

Haideți să ne cunoaștem!